This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
j-manuel.at
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 1
Joined: Tue Sep 10, 2019 1:43 am

Resolution bugged

Tue Sep 10, 2019 1:53 am

Hi guys, I hope to be doing this right to post this in this tread.
So I started running with this problem in my WoL client, one day I tried to change the graphic settings, but when finished setting the changes, the resolution of the game went back to a 800x600 from the 1366 x 768 that I was using. changing in the graphic option menu doesn't work since it seems to try to change the resolution, but stays at 800x600. Restarted the game and didn't work, then re-instaled without deleting files and didn't work, then reinstaled by downloading again and deleting the files and worked, but after restarting the client, went back again to the 800x600. The TAD version and ESOC clients work fine but is just the WoL one that has this problem, is there a way to change it without again re-instaling? Is there a way to change it trough the in game files of the Wol BIN. thanks a lot in advance.
 
User avatar
AlistairJah
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 661
Joined: Wed Sep 06, 2017 10:10 am
Location: Madagascar
Favorite Civilization: Bulgarians
Contact:

Re: Resolution bugged

Tue Sep 10, 2019 1:20 pm

Hey Manuel! Try to enable compatibility mode and choose Windows XP SP3.
1.png
2.png
3.png
4.png
If yes, no. If no, well, yes.
 
User avatar
AlistairJah
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 661
Joined: Wed Sep 06, 2017 10:10 am
Location: Madagascar
Favorite Civilization: Bulgarians
Contact:

Re: Resolution bugged

Tue Sep 10, 2019 1:23 pm

PS: I moved the topic to the proper place.
If yes, no. If no, well, yes.
 
User avatar
Banyana
Volunteer
Volunteer
Posts: 347
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: Resolution bugged

Tue Sep 10, 2019 3:34 pm

Always run Age3y.exe ( wars of liberty ) as Administrator.
When you are in the grafic options, make a tick at " window mode "
Now change your resolution
See you on the Battlefield !

Banyana
Smile like a Banyana... Image

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 17 guests