This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Library! This forum is for asking questions about modding, and sharing maps, mods, and other creations.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
huanglukuzhu
Topic Author
Age of Dynasties Team
Age of Dynasties Team
Posts: 35
Joined: Tue Apr 04, 2017 11:53 am

Why Trading Posts built in defferent sockets are different?

Thu Aug 09, 2018 3:39 pm

Though the same unit they are in proto files.
 
User avatar
Hoop Thrower
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 1177
Joined: Sun Mar 12, 2017 9:17 pm
Location: Kingdom of Araucania & Patagonia
Favorite Civilization: Mapuche
ESO: HoopThrower
Steam: hoop_thrower
Contact:

Re: Why Trading Posts built in defferent sockets are different?

Thu Aug 09, 2018 3:47 pm

The trade route type is different and that defines it IIRC.
 
User avatar
huanglukuzhu
Topic Author
Age of Dynasties Team
Age of Dynasties Team
Posts: 35
Joined: Tue Apr 04, 2017 11:53 am

Re: Why Trading Posts built in defferent sockets are different?

Sat Aug 11, 2018 3:08 pm

Hoop Thrower wrote: The trade route type is different and that defines it IIRC.

Is there any way to mod it?
 
User avatar
AlistairJah
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 460
Joined: Wed Sep 06, 2017 10:10 am
Location: Madagascar
Favorite Civilization: French
Contact:

Re: Why Trading Posts built in defferent sockets are different?

Sat Aug 11, 2018 5:04 pm

huanglukuzhu wrote:
Thu Aug 09, 2018 3:39 pm
Why Trading Posts built in defferent sockets are different?

Code: Select all

protoy.xml
<Flag>CreateUniqueInstance</Flag>
techtreey.xml
<Flag>UniqueProtoUnitInstance</Flag>
Hoop Thrower wrote:
Thu Aug 09, 2018 3:47 pm
The trade route type is different and that defines it IIRC.
Uh... Not exactly, no. Even on Native sites they are different (more or less).

I think what determines it is data\DefaultVP.xml but unfortunately I have not tested it yet. I will take a look at it if I have the chance — if I don't, then I hope of the modders who read this will. Also, data\traderoutes.xml is a file that should be looked at, who knows.
Mis band dondrna b at fa so gaga oe ts maay angle lery

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests