This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
XavierXante
Topic Author
Guerrillero
Guerrillero
Posts: 50
Joined: Sat Aug 05, 2017 9:11 am
Favorite Civilization: Sioux

New bug with Argentines Civilisation

Sun Nov 26, 2017 12:32 pm

This is the new bug that came with the recent update. 

When starting age is set at nomad, and the game starts, but Argentine doesn't have town center wagon as shown in the screenshots below.
Nomad.jpg
Argentines no towncenter.jpg
 
Takatmo Yereoc
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 221
Joined: Sun Mar 12, 2017 12:54 pm
Location: Brazil
Favorite Civilization: Habsburgs

Re: New bug with Argentines Civilisation

Sun Nov 26, 2017 12:55 pm

We're aware that Latin American civilizations don't start with a Covered Wagon on Nomad mode (this bug will be fixed in the next patch), but there's also a problem with the map you're playing on.

For some reason, maps that were disabled due to being broken (Atlantic, Bahia, Malta, etc.) are still appearing on the selection list. Because of this, they will be removed from the mod in the next patch and will only come back once they are either fixed or recoded from scratch
Image
 
User avatar
Dr Roach
Acá-Caraya
Acá-Caraya
Posts: 180
Joined: Sat May 13, 2017 9:09 pm

Re: New bug with Argentines Civilisation

Sat Dec 02, 2017 4:10 pm

Bahia was broken? Didn't seem like it to me, except for the buggy natives.
 
User avatar
Ramtha
Volunteer
Volunteer
Posts: 67
Joined: Sun Jun 25, 2017 6:43 pm
Location: Colombia - Medellín
Favorite Civilization: Paraguayans
Steam: Ramtha

Re: New bug with Argentines Civilisation

Sun Dec 03, 2017 4:50 pm

I'm not sure if this is a bug, but the coronel don't have the mercenary bonus, only the hero bonus
 
User avatar
XavierXante
Topic Author
Guerrillero
Guerrillero
Posts: 50
Joined: Sat Aug 05, 2017 9:11 am
Favorite Civilization: Sioux

Re: New bug with Argentines Civilisation

Tue Dec 05, 2017 9:20 am

Takatmo Yereoc wrote: We're aware that Latin American civilizations don't start with a Covered Wagon on Nomad mode (this bug will be fixed in the next patch), but there's also a problem with the map you're playing on.

For some reason, maps that were disabled due to being broken (Atlantic, Bahia, Malta, etc.) are still appearing on the selection list. Because of this, they will be removed from the mod in the next patch and will only come back once they are either fixed or recoded from scratch
Bahia was working fine, except some natives. Anyway, I've found another bug with Latin American Civilisations.

Saved game doesn't load. Whenever I try to load a saved game, age of empires III quits saying that there is error. This only happens with Latin American Civilisations.
Attachments
Untitled.png

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests