This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
leo.anvira
Topic Author
Whipped Slave
Whipped Slave
Posts: 8
Joined: Fri Oct 20, 2017 11:26 am

Pls help me!!!Please!!;(

Fri Oct 20, 2017 11:47 am

😰Some of my units such as French Grongurds and rare infantry units and British Redcoat level 1 units are under the terrain when I train them.. I can only see their hats and could not control them.!!😰 I really love this mode and I really want to play these special units but they are under the terrain..So I don’t wanna stop playing this game😰 I really need Help😭 Please mercy me😭💦
 
User avatar
Dr Roach
Acá-Caraya
Acá-Caraya
Posts: 180
Joined: Sat May 13, 2017 9:09 pm

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Sat Oct 21, 2017 12:11 am

Is it just me, or are the smilies still gigantic?

Anyway, try setting the graphics options back to default. What do your computer specs?
 
User avatar
leo.anvira
Topic Author
Whipped Slave
Whipped Slave
Posts: 8
Joined: Fri Oct 20, 2017 11:26 am

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Sat Oct 21, 2017 10:36 am

;( I’m using
:Window 10 pro (Bootcamp from MacBook)
:Intel HD graphic 515 15680MB
::Memory 8GB
Yes the smilies are Gigantic for me too😰👌
When I set graphics settings to highest, it runs smoothly...
I also tested the game with different graphic settings but these (not all) units are still under the terrain😰👌💦
Please Help!!😭
 
User avatar
Dr Roach
Acá-Caraya
Acá-Caraya
Posts: 180
Joined: Sat May 13, 2017 9:09 pm

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Sat Oct 21, 2017 10:39 pm

If the smilies are still huge, don't use them please. It makes your post hard to read (and they look dumb when they're that big)

Nonetheless, I think the other guy who reported this bug had Windows 10 too.

If it works with the highest graphic settings, then use the highest settings.
 
User avatar
Hoop Thrower
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 714
Joined: Sun Mar 12, 2017 9:17 pm
Location: Kingdom of Araucania & Patagonia
Favorite Civilization: Mapuche
ESO: HoopThrower
Steam: hoop_thrower
Contact:

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Sat Oct 21, 2017 11:11 pm

They look dumb regardless of size honestly.
 
User avatar
sirnori
Horse Grenadier
Horse Grenadier
Posts: 321
Joined: Wed Aug 09, 2017 8:36 pm
Favorite Civilization: British
Steam: sirnori

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Sat Oct 21, 2017 11:17 pm

Whenever I play as the Inca and ship Cholas from the home city, they appear with everything below the waist underground. I feel really sorry for the horses.
I do not have the same issue when I place a Chola in the SE.
 
User avatar
leo.anvira
Topic Author
Whipped Slave
Whipped Slave
Posts: 8
Joined: Fri Oct 20, 2017 11:26 am

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Sun Oct 22, 2017 8:53 pm

So what should I do about my underground units?;((

I also have the same problem in 100 days mod
Most of the units are under the terrain when I train them. Still don’t know how to fix ;((
 
Takatmo Yereoc
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 221
Joined: Sun Mar 12, 2017 12:54 pm
Location: Brazil
Favorite Civilization: Habsburgs

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Sun Oct 22, 2017 9:47 pm

@leo.anvira, are the TWC civs playable in your WoL installation? I'm asking this because Grognards and Redcoats (and many units from the Hundred Days mod, if I'm not mistaken) use the same model (the TWC version of George Washington) as their base model.

Also, since you mentioned Hundred Days, did you install it and WoL on the same folder?

sirnori wrote:Whenever I play as the Inca and ship Cholas from the home city, they appear with everything below the waist underground.
This bug is already fixed for the next patch.
Image
 
User avatar
sirnori
Horse Grenadier
Horse Grenadier
Posts: 321
Joined: Wed Aug 09, 2017 8:36 pm
Favorite Civilization: British
Steam: sirnori

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Sun Oct 22, 2017 11:50 pm

Thanks for letting me know.
 
User avatar
leo.anvira
Topic Author
Whipped Slave
Whipped Slave
Posts: 8
Joined: Fri Oct 20, 2017 11:26 am

Re: Pls help me!!!Please!!;(

Mon Oct 23, 2017 5:36 pm

What is TWC civs? Another mod pack? ;(

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests