This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
rafael.rios
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 3
Joined: Fri Aug 04, 2017 11:41 pm

Sound bug

Fri Aug 04, 2017 11:44 pm

Hello! this might be only me but whenever there is a battle a lot of units fire at once for some time the shot, the voices and explosion tend to mute, but the music is still sounding has anyone ever had the same problem? how do you fix this buddys?
Hola! esto puede que solo me pase a mi pero cuando hay una batalla y varias unidades disparan al mismo tiempo suele pasar que el audio de los disparos y las explosiones desaparece sin embargo la musica sigue sonando, a alguien le pasa algo similar ? como se arregla esto amigos?
 
User avatar
Dr Roach
Independentista
Independentista
Posts: 143
Joined: Sat May 13, 2017 9:09 pm

Re: Sound bug

Sat Aug 05, 2017 2:08 am

Try resetting your sound options. Otherwise it's just lag.
 
User avatar
rafael.rios
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 3
Joined: Fri Aug 04, 2017 11:41 pm

Re: Sound bug

Tue Aug 08, 2017 4:59 am

Dr Roach wrote: Try resetting your sound options. Otherwise it's just lag.
It was just lag, thanks for replying!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests