This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
Seebi
Topic Author
Roto
Roto
Posts: 11
Joined: Wed Jun 12, 2019 9:08 pm
Location: Bavaria
Favorite Civilization: Americans

Japanese Military bug

Tue Jul 02, 2019 12:48 pm

Some Japanese millitary units cannot attack and have weird movements, only dying animations, so they are falling, stand up, falling... (eg. the Kihei or Shaguma) But being useless, its not possible to play the Japanese. Is this bug already known?
 
User avatar
Banyana
Volunteer
Volunteer
Posts: 338
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: Japanese Military bug

Tue Jul 02, 2019 3:57 pm

Hi
That should NOT happen at all.
Did you check if they have an attac at all?

Greetings Maxy
Smile like a Banyana... Image
 
User avatar
Seebi
Topic Author
Roto
Roto
Posts: 11
Joined: Wed Jun 12, 2019 9:08 pm
Location: Bavaria
Favorite Civilization: Americans

Re: Japanese Military bug

Thu Aug 15, 2019 8:53 pm

Hi Maxy, sorry for the late reply.
They dont have any attack, there also no attack listed in the stats. They just move in their weird way^^ Dont you have the same Problem with the Japs? I use the current version 1.0.11

Greetings Seebi
 
User avatar
Banyana
Volunteer
Volunteer
Posts: 338
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: Japanese Military bug

Fri Aug 16, 2019 11:42 am

Seebi wrote: Hi Maxy, sorry for the late reply.
They dont have any attack, there also no attack listed in the stats. They just move in their weird way^^ Dont you have the same Problem with the Japs? I use the current version 1.0.11

Greetings Seebi
Hay,
No problem friend..
But iu have to tell you, that you are the onlyone with that issue
+ I recommend you to run the updater again, current version is 1.0.11B

Greetings
Smile like a Banyana... Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests