This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
joão-felipe.oliveira
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Wed Apr 24, 2019 2:16 am

Problems with creating civilization and adding bots

Wed Apr 24, 2019 3:04 am

When I downloaded the version of wars of liberty new players, everything was happening normal, the problem started when I updated with "wars of liberty updater" to version 1.0.10a, civilizations were not available for creation and the bots were also gone for the addition in the match, already tried to delete the AI3 and does not change anything anyone could help me :)
 
User avatar
Hoop Thrower
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 1489
Joined: Sun Mar 12, 2017 9:17 pm
Location: Kingdom of Araucania & Patagonia
Favorite Civilization: Mapuche
ESO: HoopThrower
Steam: hoop_thrower
Contact:

Re: Problems with creating civilization and adding bots

Wed Apr 24, 2019 3:43 am

Did you by chance delete ai3 within the bin folder?
 
User avatar
joão-felipe.oliveira
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Wed Apr 24, 2019 2:16 am

Re: Problems with creating civilization and adding bots

Wed Apr 24, 2019 5:59 am

No, I deleted the AI3 from the documents
 
User avatar
Banyana
Volunteer
Volunteer
Posts: 301
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: Problems with creating civilization and adding bots

Wed Apr 24, 2019 10:47 am

Well somehow you managed to f things up. Fastest way is a reinstall
Smile like a Banyana... Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests