This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
Julienzeth
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 1
Joined: Fri Mar 29, 2019 5:40 am

Out of Sync

Fri Mar 29, 2019 5:44 am

Hello! I have a problem with the mod. Both my friend an I are playing on ESO and both have installed the mod to the letter both doing the exact same thing. Once in game we play for about 5 minutes but once we start to attack each other the game kicks us out saying out of sync. We were playing the map BlackForest and playing the civs the Japs and the Incas. We both have up to date games as we both ran the updater. any help would be great. 
 
User avatar
Maxyking25
Volunteer
Volunteer
Posts: 284
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: Out of Sync

Sat Mar 30, 2019 6:58 pm

Inca have a horrible problem with OOS. They are not recommend to play atm. Sorry for the problems :( we try to fix all OOS
If you want to, join our Discord for some more Information about the OOS
Greetings Maxy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests