This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
YuriBonilha
Roto
Roto
Posts: 10
Joined: Wed Dec 26, 2018 7:30 pm
Favorite Civilization: Brazilians

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Thu Jan 31, 2019 4:50 pm

1) I noticed offline playing that when randomly selected for the opponent never falls the Iroquois, Sioux and Aztecs. Why does this happen?

2) The serbian card Tower of Skull not give attack for the temples.
 
User avatar
MatyVerdina
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 1
Joined: Sun Feb 10, 2019 5:55 pm

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sun Feb 10, 2019 5:57 pm

hi, I found a bug, game crashes when I send slaves to work at exclusive brazilian building using brazilian civilization
 
User avatar
ansett.lee
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Tue Feb 19, 2019 8:38 pm

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Tue Feb 19, 2019 8:41 pm

Tupi town center will be destroyed and cannot be built again once a Canadian ally sent a card which decreases the TC's HP.
Is the bug fixed?
 
User avatar
MrDweed
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Sat Feb 23, 2019 9:40 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sat Feb 23, 2019 9:46 am

Hi all!
The Belgian card Mongol Expansion didn't work in Mongolia map.
My version: 1.0.11a (so I updated the newest hotfix).
Edit:And the Romanian AI just stand, and didn't do anything.
 
User avatar
Hoop Thrower
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 1453
Joined: Sun Mar 12, 2017 9:17 pm
Location: Kingdom of Araucania & Patagonia
Favorite Civilization: Mapuche
ESO: HoopThrower
Steam: hoop_thrower
Contact:

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sat Feb 23, 2019 3:11 pm

The what now?
 
User avatar
MrDweed
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Sat Feb 23, 2019 9:40 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sat Feb 23, 2019 9:56 pm

What?
 
User avatar
Loganwadley
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 1
Joined: Sun Feb 24, 2019 2:30 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sun Feb 24, 2019 2:32 am

For the Belgium, the card "Congo Expansion" doesn't work.
Thank you!
 
User avatar
Glasg0w
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 4
Joined: Sun Dec 16, 2018 3:37 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Mon Feb 25, 2019 3:36 am

I just played against a random comp to test a civ. This comp was the "Black family estate" it was a mix of sioux, iroquois and vanilla USA units and flag of the latter. It's vills didn't move at all and did nothing.
 
User avatar
Maxyking25
Volunteer
Volunteer
Posts: 239
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Mon Feb 25, 2019 4:16 pm

Glasg0w wrote: I just played against a random comp to test a civ. This comp was the "Black family estate" it was a mix of sioux, iroquois and vanilla USA units and flag of the latter. It's vills didn't move at all and did nothing.
Thats why the patch sais to delete the AI3 folder under " Documents/ My Games / Wars of Liberty "
The " Black family estate " Is a Singleplayer campaing civ, that you play in Warchiefs add-on. Romania replaced that civ in the early versions of WOL wich now got switched to its own Civ. Thatswhy that wierd bug happens.
Should fix your bug :)
And btw. The romania AI is bugged atm, its not recomend to choose them as Ally or enemy
Greetings Maxyking25
 
User avatar
Sadovsky
Fur Trader
Fur Trader
Posts: 22
Joined: Fri Jan 18, 2019 8:37 am
Favorite Civilization: Argentinians

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Feb 27, 2019 7:17 pm

I found one bug. It's not very problematic, but, however, it should be fixed, i think.

Image

On map Texas each player starts with barracks. Asians starts with asian barracks, russians with blockhouses. But for bulgarians there spawn regular barracks instead their unique ones, so there are no units to train and age-up button.

And one more interesting thing: this civ have free cards, but you can not use it, if you have no shipments. Why not make them start game with 1 shipment?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests