This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
RL04
Fur Trader
Fur Trader
Posts: 21
Joined: Fri Jul 20, 2018 3:28 pm

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jul 25, 2018 10:24 am

Hello everyone,

I wanted to play Asain Dynasties, but when the level "Cleaning the road" loads, Wars of Liberty crashes.

Please help me

Have a nice day

Kilian
 
User avatar
Rampo
Parrot
Parrot
Posts: 582
Joined: Sun Jul 02, 2017 2:33 pm
Location: Vung Tau City, Vietnam
Steam: BG_Rampo

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jul 25, 2018 11:26 am

Hey Kilian (RL04), i'm sorry to say that there's no way to fix your problem
ESP: Sin amor, el mundo se hundirá en la guerra
POR: Sem amor, o mundo afundará na guerra
ENG: Without love, the world will sink in war

BG Rampo
 
User avatar
QueenOfYays
Carabinier
Carabinier
Posts: 91
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:56 pm
Favorite Civilization: Americans

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jul 25, 2018 2:41 pm

Some civs, namely, the Africans, half of the natives, and the Balkans, on the Texas map starts off with a European barracks that can't train anything and two European outpost that can't be upgraded, instead of their equivalents.
 
User avatar
Steve9000v2
Lassador
Lassador
Posts: 85
Joined: Mon Aug 28, 2017 5:37 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jul 25, 2018 3:21 pm

Continue this type of bug, the Italian's Galley can't train Bersagliere and Alpino. The Ottomans one also can't train Deli and Humbaraci.
 
User avatar
Hoop Thrower
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 1259
Joined: Sun Mar 12, 2017 9:17 pm
Location: Kingdom of Araucania & Patagonia
Favorite Civilization: Mapuche
ESO: HoopThrower
Steam: hoop_thrower
Contact:

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jul 25, 2018 5:19 pm

RL04 wrote: Hello everyone,

I wanted to play Asain Dynasties, but when the level "Cleaning the road" loads, Wars of Liberty crashes.

Please help me

Have a nice day

Kilian
You'd have to open the map on the editor and fix it manually, shouldn't be that difficult tho, just switch the civs to the appropiate slot.

Dunno why you're playing the campaign in the first place tho.
 
User avatar
QueenOfYays
Carabinier
Carabinier
Posts: 91
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:56 pm
Favorite Civilization: Americans

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jul 25, 2018 5:26 pm

So how about the Texas map problem with certain civs?
 
User avatar
Hoop Thrower
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 1259
Joined: Sun Mar 12, 2017 9:17 pm
Location: Kingdom of Araucania & Patagonia
Favorite Civilization: Mapuche
ESO: HoopThrower
Steam: hoop_thrower
Contact:

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jul 25, 2018 5:42 pm

You can fix it by opening the random map script and specifying every civ with their respective building young girl.
 
User avatar
josé.arenas
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Thu Feb 22, 2018 2:43 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jul 25, 2018 11:56 pm

Hi! I've been playing the Tupis and when playing with a Canadian allie, even if it's supoused to be the best allie in the game, I got scruded by Mr. John MacDonald. When playing the Tupis, if Canadians send the TEAM Great Upheavel, my tupi town center gets destroyed and I can't build a town center ever again. That happened to me in the Australia map, but I believe it must be related to the civs and not to the map. Actually, my other allies' town centers (Aztec and Haiti) did not colapsed.

Also I couldn't bring any other shipment. I don't know if it's intended, or that's the way Tupis work (although in some youtube videos I've seen that they used to work differently) but when playing the Tupis I can't set any building to be the shipment arrival point and when civilians hide either in the town center or the warhut, they can't fire from the inside.

Thanks!
 
User avatar
QueenOfYays
Carabinier
Carabinier
Posts: 91
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:56 pm
Favorite Civilization: Americans

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Thu Jul 26, 2018 3:52 am

Ok, Mr Hoop Thower!
 
User avatar
Doctorwho2485
Guerrillero
Guerrillero
Posts: 56
Joined: Wed Jan 03, 2018 8:12 am
Location: Dunedin, New Zealand.
Favorite Civilization: Dutch

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Thu Jul 26, 2018 4:20 am

The infinite pig card for the Paraguayans is a mistake they get them but don't use them they set around the town center and the master engineer doesn't build livestock pen for them too. Also all the LA civs get this card and don't then kill them for food. 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests