This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
ThatSabesitou
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Fri Dec 29, 2017 4:18 pm

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jan 17, 2018 9:59 pm

When playing as French, the Crossbowman can´t be upgraded beyond veteran. Also, the ultimate hospital tech (the one who increases pop. cap. 10 units doesn't work (For the french).
Also, for every european, you can't research those Mill and Plantation techs without researching first all the 3 "emergency!"
 
User avatar
QueenOfYays
Lassador
Lassador
Posts: 88
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:56 pm
Favorite Civilization: Americans

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Thu Jan 18, 2018 9:37 am

I'm guessing that they will fix that as soon as they replace crossbowmen with rangers in future updates, hopefully.
 
User avatar
Rampo
Parrot
Parrot
Posts: 582
Joined: Sun Jul 02, 2017 2:33 pm
Location: Vung Tau City, Vietnam
Steam: BG_Rampo

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Fri Jan 19, 2018 9:25 am

QueenOfYays wrote: I'm guessing that they will fix that as soon as they replace crossbowmen with rangers in future updates, hopefully.
As well as Line Infantry that replace Musketeer
ESP: Sin amor, el mundo se hundirá en la guerra
POR: Sem amor, o mundo afundará na guerra
ENG: Without love, the world will sink in war

BG Rampo
 
User avatar
Septafolia
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 573
Joined: Mon Apr 10, 2017 10:40 pm
Location: Saint Paul, Minnesota Territory
Favorite Civilization: Danish

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Fri Jan 19, 2018 2:48 pm

Nevertheless, that is intentional. Most civs aren't supposed to be able to upgrade Crossbowmen (and Rangers) beyond Veteran anyway. Same with Pikemen, and a bunch of other units in other cultures. That's what "archaic" means.
Image
 
User avatar
Pikilic
Jesuit Priest
Jesuit Priest
Posts: 30
Joined: Mon Jan 08, 2018 2:15 pm
Location: Dijon, France
Favorite Civilization: Ethiopians
ESO: Pikilic

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sat Jan 20, 2018 8:34 am

Anyway there is no point in training crossbowmen when you have skirmishers
Consider not the one who speaks the truth, but the truth that is said
 
User avatar
sabakun
Volunteer
Volunteer
Posts: 24
Joined: Tue Oct 17, 2017 8:53 pm
Location: France
Favorite Civilization: Iroquois
ESO: LordSabakun
Steam: lordsabakun

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sun Jan 28, 2018 4:15 pm

Septafolia wrote: Nevertheless, that is intentional. Most civs aren't supposed to be able to upgrade Crossbowmen (and Rangers) beyond Veteran anyway. Same with Pikemen, and a bunch of other units in other cultures. That's what "archaic" means.
Hi everyone ! 
First, I don't think this is intentionnal since it's a French gameplay feature "all royal, all guards", so French should be able to upgrade crossbowmen to imperial rank right ? (french pikemen can already be upgraded to imperial Dec de Courbain)
Then I would like to report a bug : When i'm playing as the Ottoman i'm encoutering a texture issue making houses and some others building display aztec or european skin. Sorry if this bug have already been reported and also for my poor English ^^
See ya on the battlefield ! :D
Watch your back, Iroquois are comming back !
 
User avatar
MarkingFikri
Roto
Roto
Posts: 11
Joined: Wed Jan 31, 2018 5:02 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jan 31, 2018 5:15 am

Anyone can help me..I install WoL setup v1.0.9g.exe and WoL patch 1.0.9h, AI egypt can not make town center, please I have almost 1 week more I fix it, but do not find my way out, i'm frustration..sorry my english is bad, thanks before..i hope
 
User avatar
Rampo
Parrot
Parrot
Posts: 582
Joined: Sun Jul 02, 2017 2:33 pm
Location: Vung Tau City, Vietnam
Steam: BG_Rampo

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jan 31, 2018 8:33 am

MarkingFikri wrote: Anyone can help me..I install WoL setup v1.0.9g.exe and WoL patch 1.0.9h, AI egypt can not make town center, please I have almost 1 week more I fix it, but do not find my way out, i'm frustration..sorry my english is bad, thanks before..i hope
MarkingFikriI'm not understand about this problem, egypt use town center caravan. there's some means here, i hope it's fit with your problem:
1: AI egypt can't use TC caravan in nomad mode by transform Covered wagon (nomad start unit) to TC caravan
2: AI egypt can't transform covered wagon to TC Caravan when a team HC shipment that receive covered wagon is sent
ESP: Sin amor, el mundo se hundirá en la guerra
POR: Sem amor, o mundo afundará na guerra
ENG: Without love, the world will sink in war

BG Rampo
 
User avatar
Rampo
Parrot
Parrot
Posts: 582
Joined: Sun Jul 02, 2017 2:33 pm
Location: Vung Tau City, Vietnam
Steam: BG_Rampo

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jan 31, 2018 8:38 am

sabakun wrote:Then I would like to report a bug : When i'm playing as the Ottoman i'm encoutering a texture issue making houses and some others building display aztec or european skin. Sorry if this bug have already been reported and also for my poor English ^^
can you make screenshot of this problem? 
ESP: Sin amor, el mundo se hundirá en la guerra
POR: Sem amor, o mundo afundará na guerra
ENG: Without love, the world will sink in war

BG Rampo
 
User avatar
MarkingFikri
Roto
Roto
Posts: 11
Joined: Wed Jan 31, 2018 5:02 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Wed Jan 31, 2018 9:22 am

oh, yeah right I'm playing with nomad mode and a team with me, i'm understand, thank you very much..

I'm not understand about your problem..My problem is only one..Well, thanks thanks many thanks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests