This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
QueenOfYays
Lassador
Lassador
Posts: 83
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:56 pm
Favorite Civilization: Americans

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sat Jun 09, 2018 12:23 pm

The bug I'm reporting is that coolies can still gather on mills (after researching chifa) even after the revolt is triggered, which is a bug since no unit should be able to gather resources after revolting except through trade routes.
 
User avatar
QueenOfYays
Lassador
Lassador
Posts: 83
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:56 pm
Favorite Civilization: Americans

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sat Jun 09, 2018 4:12 pm

The Peruvian Huascar Monitor has a stat for "long-range attack" despite not having a long-range bombardment ability like normal monitors.

Normal monitor:
Image

Huascar monitor:
Image
Image
 
User avatar
Steve9000v2
Lassador
Lassador
Posts: 82
Joined: Mon Aug 28, 2017 5:37 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Thu Jun 14, 2018 3:07 am

I have found a bug recently: The African Quarry has a bounty/kill xp of 1000.
It's a bug from patch 1.0.10 that haven't been reported and haven't been fixed.
 
User avatar
Doctorwho2485
Guerrillero
Guerrillero
Posts: 55
Joined: Wed Jan 03, 2018 8:12 am
Location: Dunedin, New Zealand.
Favorite Civilization: Dutch

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Fri Jun 15, 2018 12:56 am

1.0.10a more likely
 
User avatar
Steve9000v2
Lassador
Lassador
Posts: 82
Joined: Mon Aug 28, 2017 5:37 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Fri Jun 15, 2018 3:34 pm

No. It's a bug from patch 1.0.10 and still exist in 1.0.10a .
 
User avatar
QueenOfYays
Lassador
Lassador
Posts: 83
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:56 pm
Favorite Civilization: Americans

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Fri Jun 15, 2018 4:09 pm

Star Fort Wagons can instantly build Star Forts without losing the wagons. Also, somehow, they lose HP when repaired.
 
User avatar
lucas.seemund
Paisano
Paisano
Posts: 18
Joined: Sat Aug 05, 2017 1:05 am
Favorite Civilization: Germans

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Sun Jun 17, 2018 8:46 pm

Image
 
User avatar
daMarshal
Insurgente
Insurgente
Posts: 122
Joined: Wed May 31, 2017 3:44 am
Location: United States
Favorite Civilization: British
Steam: brfvod

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Tue Jun 19, 2018 4:29 pm

So I don't know if this has been reported yet, but I was playing on the Congo map with an Ai ally, I know that you're not supposed to see much of the map but the Ai was literally able to cover and reveal the whole map.
"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it."
- Aristotle
 
User avatar
Speedyblupi
Whipped Slave
Whipped Slave
Posts: 7
Joined: Tue Apr 17, 2018 9:06 pm

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Tue Jun 19, 2018 9:31 pm

Not sure if already reported, but if wool sheep are reassigned to a pasture, the coin will disappear and they will lose their wool coats.
 
User avatar
Ouiaboo
Whipped Slave
Whipped Slave
Posts: 6
Joined: Tue Jun 26, 2018 5:24 am

Re: BUG REPORT - Have you found one?

Tue Jun 26, 2018 5:29 am

I'm not sure if this is a bug, strictly speaking, but I seem to lack any villages when I play maps that should have them, e.g. British Isles and Black Forest. I have African Commodities, though. Any idea why? 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests