This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
Skirmisher34
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 4
Joined: Tue Dec 18, 2018 11:11 am

Help! I cant get past the product code for the game

Tue Dec 18, 2018 11:19 am

I kept trying to enter the code that came with my laptop but it wont work!
 
User avatar
Circle of Ossus
Cassador Montado
Cassador Montado
Posts: 306
Joined: Fri Mar 31, 2017 9:48 am
Location: Belgium
Favorite Civilization: Colombians

Re: Help! I cant get past the product code for the game

Tue Dec 18, 2018 1:21 pm

IIRC, this is caused by not updating and launching the game before installing the mod.
So, in short: start all over again. First install the game. Launch it, and update it. Then, install the mod.

It's probably the most common error that occurs while installing the mod.
<a href="viewtopic.php?f=8&t=768&p=6612#p6612" class="postlink" >Swiss UA Proposal</a>
 
User avatar
Skirmisher34
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 4
Joined: Tue Dec 18, 2018 11:11 am

Re: Help! I cant get past the product code for the game

Thu Dec 20, 2018 12:14 am

Circle of Ossus wrote: IIRC, this is caused by not updating and launching the game before installing the mod.
So, in short: start all over again. First install the game. Launch it, and update it. Then, install the mod.

It's probably the most common error that occurs while installing the mod.
Thanks!
 
User avatar
Maxyking25
Volunteer
Volunteer
Posts: 155
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: Help! I cant get past the product code for the game

Thu Dec 20, 2018 12:20 am

I feel like its the 20th time this " error " got answerd ;D
Nothing against you but 4 post below this si the same " error " with the same answer ^^
 
User avatar
Skirmisher34
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 4
Joined: Tue Dec 18, 2018 11:11 am

Re: Help! I cant get past the product code for the game

Sat Dec 22, 2018 12:33 am

Wait,Do i have to delete the setup as well?
 
User avatar
Maxyking25
Volunteer
Volunteer
Posts: 155
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: Help! I cant get past the product code for the game

Sat Dec 22, 2018 12:14 pm

What setup?
All y<ou have to do is delete the install of you AOE3.
Reinstall with both expansions, run TAD ( enter cd code) Update the game.
Install wol -> Now you can play
 
User avatar
Skirmisher34
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 4
Joined: Tue Dec 18, 2018 11:11 am

Re: Help! I cant get past the product code for the game

Sat Dec 22, 2018 12:40 pm

Maxyking25 wrote: What setup?
All y<ou have to do is delete the install of you AOE3.
Reinstall with both expansions, run TAD ( enter cd code) Update the game.
Install wol -> Now you can
Ok,thanks!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests