This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
crispuhhhhhhhhhh
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 1
Joined: Sun Apr 15, 2018 8:19 pm

Multiplayer not working

Sun Apr 15, 2018 8:23 pm

My friend and I both have the WoL installed and on the most recent version. We try to connect and the game gives the "Connecting" window and then it says that it failed. I don't know if this is a common problem but I haven't seen any forum posts about this. Also just got the mod.
 
User avatar
Maxyking25
Volunteer
Volunteer
Posts: 72
Joined: Mon Aug 21, 2017 3:23 pm
Location: Germany
Favorite Civilization: Swiss
ESO: Maxy147
Steam: Evil Morty

Re: Multiplayer not working

Tue Apr 17, 2018 4:25 pm

You play on ESO or LAN
The simplyest soloution to this is deactivate the Firewall ( host only )
Or just add AOE3 to the firewall yourself.

Its a common problem from Vanilla AOE3 which cant be changed.. Sometime a restart of the game can help to.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest