This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Hospital! This forum is for bugs and error reporting.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
Ascudedaris
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Thu Jul 11, 2019 10:19 pm

Cant Create a New Home City

Thu Jul 11, 2019 10:22 pm

I dont know if i made some mistake but after running the patcher and running the game again i cant create new home cities ,all i can see is a blank space.
 
User avatar
Circle of Ossus
Volunteer
Volunteer
Posts: 461
Joined: Fri Mar 31, 2017 9:48 am
Location: Belgium
Favorite Civilization: Colombians

Re: Cant Create a New Home City

Thu Jul 11, 2019 10:29 pm

IIRC, this is a problem caused by deleting the wrong AI3 folder.
Did you by any chance delete one? You should've deleted the content of A AI3 folder. but you probably didn't delete the one in the documents folder.
AI game on patch 1.0.11b (and onwards): viewtopic.php?f=4&t=1981
Swiss UA proposal (obsolete?): viewtopic.php?f=8&t=768&p=6612#p6612
 
User avatar
Ascudedaris
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 2
Joined: Thu Jul 11, 2019 10:19 pm

Re: Cant Create a New Home City

Fri Jul 12, 2019 12:01 pm

Thanks , I will re-download the mod and try again
 
User avatar
Circle of Ossus
Volunteer
Volunteer
Posts: 461
Joined: Fri Mar 31, 2017 9:48 am
Location: Belgium
Favorite Civilization: Colombians

Re: Cant Create a New Home City

Fri Jul 12, 2019 10:40 pm

Ascudedaris wrote: Thanks , I will re-download the mod and try again
Make sure that you delete all files inside username\documents\my games\wars of liberty\AI3 and not inside the installation folder.
AI game on patch 1.0.11b (and onwards): viewtopic.php?f=4&t=1981
Swiss UA proposal (obsolete?): viewtopic.php?f=8&t=768&p=6612#p6612

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests