This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The War Academy! This forum is for game strategy and balance discussion. You can also use it to arrange multiplayer matches.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
rahadian.ramadhan
Topic Author
Villero
Villero
Posts: 27
Joined: Fri Apr 28, 2017 11:54 am
Location: Indonesia
Favorite Civilization: Habsburgs

Home City progress backup

Fri Nov 10, 2017 5:30 pm

I'm planning to reinstall my WOL installation after discovering some issues on my laptop, however since most of my home city are quite high leveled and it will be quite tedious to level them again is there anyway i could make a backup of my home city that i could import again to the new WOL installation?
 
User avatar
carlosbarano
Independentista
Independentista
Posts: 148
Joined: Tue Aug 15, 2017 6:25 pm
Location: Nueva Granada
Favorite Civilization: Maltese

Re: Home City progress backup

Fri Nov 10, 2017 6:10 pm

I have tried to save the homecities in desktop, and then move them to the savegame folder back but doesn't work. You have to make all homecities from zero, but can modify the file so you can get the level you had before. 
*Dos errores no hacen un acierto.
**Si tiene arreglo, ¿de qué te quejas? Si no tiene arreglo, ¿de qué te quejas? :)
 
User avatar
Septafolia
Intern
Intern
Posts: 330
Joined: Mon Apr 10, 2017 10:40 pm
Location: Saint Paul, Minnesota Territory
Favorite Civilization: Indians

Re: Home City progress backup

Fri Nov 10, 2017 6:18 pm

There's no reason that shouldn't work, making backups and putting them in the appropriate savegame folder:

C:\Users\YOURNAME\Documents\My Games\Wars of Liberty\Savegame
Image
 
User avatar
XavierXante
Guerrillero
Guerrillero
Posts: 54
Joined: Sat Aug 05, 2017 9:11 am
Favorite Civilization: Sioux

Re: Home City progress backup

Tue Dec 05, 2017 11:20 am

carlosbarano wrote: I have tried to save the homecities in desktop, and then move them to the savegame folder back but doesn't work. You have to make all homecities from zero, but can modify the file so you can get the level you had before. 
You can modify the .xml file and change the level to your desired value. You can even change skill points. I mean they are nothing but 'new cards available'.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests