This is the official forum for the free, fan-made Age of Empires III modification, Wars of Liberty.

Welcome to the New Forum

We hope you enjoy the official new forum of the Wars of Liberty mod for Age of Empires III! Visit this thread to get acquainted with the new forum, and let us know if there's anything we can fix. Feel free to dismiss this message at any time by clicking the "X" in the top right corner.

Thanks!
The Wars of Liberty Team

Forum rules

  • Welcome to The Library! This forum is for asking questions about modding, and sharing maps, mods, and other creations.
  • The official language in this forum is English.
  • Be nice to other members, don't spam comments or smilies, and don't do anything illegal.
  • Posts that don't fit this forum will be moved or deleted.
 
User avatar
АнанинусПротатипус
Topic Author
Mooing Cow
Mooing Cow
Posts: 3
Joined: Mon Nov 06, 2017 11:53 am

modding

Tue Jul 10, 2018 8:25 pm

Help please, I have copied a unit from other modification, everything is seemingly good, except one, it has no description in barracks and there is no name, DisplayNameID and EditorNameID if put from other unit that everything well, there is a description of that unit from which I have taken where there are descriptions of all units tell me please?
 
User avatar
Hoop Thrower
Wars of Liberty Team
Wars of Liberty Team
Posts: 1135
Joined: Sun Mar 12, 2017 9:17 pm
Location: Kingdom of Araucania & Patagonia
Favorite Civilization: Mapuche
ESO: HoopThrower
Steam: hoop_thrower
Contact:

Re: modding

Tue Jul 10, 2018 10:01 pm

Did you edit stringtabley?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest